Bilmiyorsun


" Ne çok bekledim seni bilmiyorsun,
ne çok özledim yokluğunda varlığını,
ne çok istedim seni bilmiyorsun. "

Otuz kusur yıl aştım hayat yolunda, bu bekleyiş içinde hatalarım olmuştur elbet yanlış insanları sen sanmamış olsamda acabalarım olmuştur benimde, kısa süreli ilişkilerim, arayışlarım, aldanışlarım, bazen yanılgılar sonucu yok oluşlarım olmuştur yar.

İnsanız sonuçta bir şeyleri bir şekilde yaşıyoruz. Fakat şunu bil ben seni böyle boktan ve zor bi hayat içinde bile bir erkeğin kadınını bekleyebileceği en temiz şekilde bekledim.

Onlarca sevgilim olmadı mesela hatta çıkmadım bir çok kişiyle benimkisi genelde arkadaşlıkda kalırdı. Çünkü bilirdim konuştuğum kişi sen değil, beklediğim değil.

Ben hep bekledim seni, beklemekten sıkılıp bir kaç öpücükle avutmadım kendimi, sahte kollara bırakmadım vucudumu, erkeğim diyen bazıları gibi zamanı değerlendirmenin yollarını aramadım. Hayatıma girmek isteyen kadınlara "benim bir beklediğim var birgün gelecek" diyebildim. Bu söz üzerine ağlattıklarımda oldu. Yüreğimi temiz tutmak uğruna bu kadar savaştığım için, ağlatmak aldatmaktan iyidir dedim geçtim.

Çok şey yazdım yokluğunda, çok şey seslendirdim, tescilli ruh hastasıyım hasta bir adamım, gün oldu şiirlerimi sanki yaşamış gibi yazdım, gün oldu yaşamış da kaybetmiş gibi...

Sensizlikte o kadar çok bekledimki seni, tanımadığım birinin varlığını yaşamaya başladım hayallerimde, adı aşk oldu sevda oldu fakat kimsede hayat bulmadı... 

Ne çok bekledim seni bilmiyorsun,
ne çok özledim yokluğunda varlığını,
ne çok istedim seni bilmiyorsun.


22.6.2015 / - KaramsarKorkuluk


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Beklemek senin tam tersin olan birini, inatla. Gururum özledi onu en çok, severken öldürecek kadar

    YanıtlaSil