BİZ-SİZ #SavaşaHayır



İnsan haklarına, hayvan haklarına önem veren, doğayı koruyan, özgürlüğü savunan, eşitlikten bahseden benim gibi düşünen iyi insanlar, yani biz.

Ve bencillikleri boyundan büyük olanlar, yakıp yıkanlar, iyi insanların sizin gibi düşünmesi için türlü türlü oyunlar hazırlayanlar, sizin gibi düşünmeyenlerin canını yakanlar ve gerektiğinde acımadan hiç çekinmeden o insanların canını alanlar, kimi zaman dini kimi zaman ırkı kimi zaman hayat şartlarını bahane eden kötü insanlar, yani siz !

Biz o kadar iyi insanlarız ki ne yaparsanız yapın sizin gibi düşünemiyoruz, kalp kırmamaya çalışıyoruz, canlıları incitmiyoruz, insan yada hayvan hiç bir canlının canını alamıyoruz, hatta onların hakkını savunup daha fazla ne yapabiliriz diye düşünüyoruz, bazen o kadar büyük acılar, o kadar büyük mutsuzluklar yaşıyoruz ki vurdumduymaz olmayı düşünüyoruz, hatta bazılarımız daha fazla acı çekmemek adına sizin kadar kötü olmayı bile düşünüyor ama beceremediğimiz için kendi canımıza kıyıyoruz ve istesek bile bencil, duyarsız, karaktersiz olamıyoruz, sizin gibi düşünemiyoruz, sizin gibi olamıyoruz.

Ve siz hiç düşünmeden bizi siz gibi yapmak adına çalışmalarınıza, oyunlarınıza, savaşlarınıza devam ediyorsunuz. Beynimizi yıkamaya çalışıyorsunuz, yüreklerimize öfke serpmeye kalkıp kötülük tohumları ekiyorsunuz ve bizim gibi insanların bir araya gelmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Bundan vazgeçin !

Bizi bize bırakın !

Eğer bir gün bizim gibi insanları sizin gibi insanlara çevirmeyi başarırsanız, ilk canını almak istediklerimiz sizler olacaksınız !

Ve o zaman dünyada bizim gibi insanlar olmadığı için sizi kim kurtaracak bunu düşünün, ayağınızı denk alın !


2.9.2014 / - KaramsarKorkuluk

Yorum Gönder

0 Yorumlar