Minyatür Kaktüs'üm


Dün akşam kendime minik bir hediye aldım 😊
Ne güzel yakıştı rafıma, iyi ki almışım..
Canım kendim 😋😋

 

Çocukluğumdan beri kaktüsleri çok severim özellikle renkli minyatür kaktüsleri, nedendir bilmem bazen karakterimi kaktüsün duruşuna bazende hayatımı kaktüsün var oluşuna benzetirim ve tıpkı bir kaktüs gibi her şeye göğüs gerip yeri geldiğinde aç susuz bir başıma yaşarım, gerekirse yıllarca. . .

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Merhabalar Efendim,
    Kaktüsünüz çok güzelmiş 😌 benim de küçücük bir kaktüsüm vardı şuan kocaman oldu da çiçek bile açıyor 🌵 Ayrıca masada ki Jose Saramago ayrıntısı dikkatimi çekti ☺️ En sevdiğim yazarlardan biridir ve okumadığım kitaplarını da alıp kitaplığımda serisini tamamlayacağım 😌 Sizce de mükemmel bir distopyası yokmu yazarın? Sıradanın dışında bir tarz bence. Özellikle ‘Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş’ Harika bir eser ve daha niceleri ☺️ Diğer yazılarınızı da okuyorum özellikle uykum kaçtığı zamanlar çok iyi geliyor. Kaleminize yüreğinize sağlık.

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim yazılarım genelde uyku kaçırır, uykunuz kaçtığında okumanız normal, uykunuz varken okumayın yine kaçmasın '_'

      Kitabı gelince, tavsiye üzerine almıştım. İlk defa Saramago okudum daha doğrusu okuyamadım, kitapta tamamen dizgi hatası var, kitap baskıya girmeden önce editör kebap yiyordu sanırım. İki kelimede bir nokta veya virgül var, olmadık yerde olmadık kelimeler büyük harfle başlıyor, diyaloglar kaybolmuş vs vs
      Kitap içinde diyaloglar var ama metinlerin tamamı düz yazı halinde, deli oldum öylece bıraktım uzun süredir rafta duruyor.

      Sil
  2. Bir yazarı okumaya başlamak ciddi anlamda en doğru eserini seçmekle başlamalı bence. Bu yüzden sıkıntı çekmiş olabilirsiniz ve dizgi hatası maalesef önemli bir problem. Sizin önerdiğiniz yazar var mıdır acaba?
    Yazılarınız gerçekten çok güzel her zaman okunmaya değer ��

    YanıtlaSil